KDO SMO

Družba Marinblu je ponudnik širokega asortimenta živih, svežih, odtaljenih, zamrznjenih in pakiranih rib, školjk, rakov, lignjev hobotnic, sip, alg in drugih delikatesnih izdelkov, tako morskih kot sladkovodnih.

Geografsko je družba locirana na Severni Jadranski obali ob meji z Italijo. Je pretežno izvozno usmerjena in prisotna na pomembnejših trgih Osrednje in vzhodne Evrope. Klientelo morskih in sladkovodnih izdelkov družbe Marinblu sestavljajo HoReCa segment, ribarnice, distributerji, uvozniki, velike domače in tuje trgovske verige in mednarodne diskontne trgovske verige.

Družba Marinblu ima izredno gibljivo in prilagodljivo organizacijsko sestavo in poslovno kulturo, ki zagotavlja široko ponudbo kakovostnih in konkurenčnih izdelkov iz morja in sladkih vod. Za družbo je zelo pomemben razvoj novih načinov uporabe in konzumacije živih, svežih, odtaljenih, zamrznjenih dimljenih, posušenih in delikatesnih morskih in sladkovodnih izdelkov, ki jih je mogoče doseči z novimi tehnikami pakiranja in komuniciranja s trgi in potrošniki rib ter drugih ribjih izdelkov.  

Da bi povečala konkurenčne prednosti in v čim večji meri internacionalizirala poslovanje, družba Marinblu kontinuirano tehnološko in organizacijsko posodablja in modernizira proizvodnjo, predelavo ter prodajo rib in drugih ribjih izdelkov. Družba namenja vse več virov za avtomatizacija in informatizacija poslovnih procesov.  

Fish processing plant
MAP SKIN pakiranje, packaging
Scroll To Top