MARINBLU L.L.C. je međunarodno društvo, koje se bavi prodajom ribe i drugih ribljih proizvoda. Prodaja asortiman društva obuhvača po gramaturi od preko 1.000 vrsta svežih, zamrznutih, dimljenih i sušenih morskih i slatkovodnih riba, školjka, rakova, lignja, hobotnic, sip, algi i drugih delikatesnih proizvoda. Društvo je izvozno orijentirano, u Sloveniji ima regionalnu zastupničku mrežu, koja je dostupna klijentima u bilo koje vrijeme, u skladu sa sustavom 24/7. Društvo prodaje HoReCa kupcima, trgovačkim lancima, velikim i malim trgovcima itd. u Sloveniji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Austriji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori itd.

Marinblu ima HACCP certifikat za skladištenje ohlađenih i zamrznutih proizvoda, proizvodnju, preradu i pakiranje ribe i drugih ribljih proizvoda. Društvo nudi klijentima usluge čiščenja, filetiranja i pakiranja ribe i drugih ribljih proizvoda, tako uzgojenih kao i ulovljenih, usluge čiščenjaenja i pakiranja lignje razločite vrste i porijekla, pakiranje rib, školjk, rakova, lignje, hobotnica, sipa u modificiranoj atmosferi (MAP) itd.Društvo ima širok, visoko kvalitetan i troškovno konkurentan proizvodni i prodajni asortiman. Marinblu raspolaže visoko kvalificiranim osobljem, komercijalna služba i putnička mreža je kvalificirana i iskusna, odzivna i fleksibilna prema potrebama kupaca.


Marinblu ima sjedište u Obrtno industrijskoj zoni (OIC) Hrpelje. Lokacija je u OIC-Hrpelje je strateške prirode i logistički pogodna za opskrbu i prijevoz robe u Sloveniji, kao i izvozu. Na sjedištu poslovanja društva obavlja se trgovina ribama i drugim ribljim proizvodima, skladištenje robe za ohlađene i duboko zamrznute namirnice, manipulacija, proizvodnja, prerada i pakiranje namirnice.

 

 

Društvo ima licencu za međunarodni prijevoz robe, s obzirom, da ima vlastiti vozni park. Marinblu može kupcima transportirati rashlađenu robu (0 ° C - 4 ° C), zamrznutu robu (do - 20 ° C) i drugu robu, koja ne zahtijeva poseban režim temperature prilikom transporta. Društvo prevozi robu na paletama, pakete, komadne pošiljke itd. Posebno je uspostavila tjedno zakazane transportne usluge u Sloveniji i međunarodnoj regiji, tako, da može ponuditi usluge prijevoza po vrlo konkurentnim cijenama.Naš Tim

ROZANA ŠUŠTAR

President

BORIS ŠUŠTAR

Vice president

ALEŠ GLAVIČ

Head commercialist

ROK BOŽIČ

Commercialist